Щоб доїхати до Умані, житель Звенигородщини зважився на крадіжку

Щоб доїхати до Умані, житель Звенигородщини зважився на крадіжку

Зловмисником виявився 17-річний житель одного із сіл Звенигородського району. Молодик вихопив ноутбук та намагався втекти, але був затриманий дільничним офіцером поліції. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

У другій половині дня до чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонував чоловік та повідомив, що в місті невідомий пограбував дівчину. Він розповів, що на його очах з рук зловмисник вихопив ноутбук з рук дівчини і втік.

Дане повідомлення черговий передав дільничному офіцеру поліції, який в цей час був неподалік місця пригоди. Правоохоронець дізнався напрямок, куди побіг грабіжник, та наздогнав його на машині.

Затриманим виявився 17-річний житель одного із сіл Звенигородського району. Юнак зізнався, що йому потрібно було поїхати до Умані, але на це він не мав грошей. Сидів на лавці біля автовокзалу, сподіваючись, що його хтось підвезе безкоштовно. Коли побачив дівчину з ноутбуком в руках, що тільки-но приїхала автобусом, вирішив її пограбувати. Прослідкував за нею і в безлюдному місці вихопив ноутбук.

Речовий доказ вилучений. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або громадських робіт, або виправних робіт, або арешту, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x