Олександр КОВАЛЕНКО: «Черкащина точно буде з «ЧЕРКАЩАНАМИ»

Олександр КОВАЛЕНКО: «Черкащина точно буде з «ЧЕРКАЩАНАМИ»

«Скільки відсотків?» «Хто пройде?» – ці питання зараз хвилюють і партії, і виборців. Остаточний вердикт іще попереду. Але попередні результати дають підстави для оптимізму представникам ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Вони таки лідирують на виборах, зокрема, й до облради. Про це – у бліц-інтерв’ю із секретарем ради ЧОО ВО «ЧЕРКАЩАНИ», депутатом облради VII скликання, нинішнім кандидатом у депутати облради Олександром Коваленком.

– Остаточні результати незабаром. Вірите в перемогу?

– Не хочу зурочити, але за попередніми підрахунками ми лідируємо. І це радує. Випереджаємо більш «розкручені та імениті партії». Так, за попереднім опрацюванням обласним штабом ВО «ЧЕРКАЩАНИ» 90% протоколів, що надійшли з ДВК, ВО «ЧЕРКАЩАНИ» на виборах до облради набрало 19,8%, «Слуга народу» – 13,4%, «За майбутнє» – 12,4%, «ЄС» – 9,8%, «Батьківщина» – 7,06%, ОПЗЖ – 5,81%.

Високий відсоток довіри у нас практично всюди. І це стосується не лише виборів депутатів облради. Маємо вже точно своїх представників. обраних на посади міських, селищних голів, голів територіальних громад.

– У чому вбачаєте запоруку успіху?

– Скажу відразу: як на мене, наша перемога буде закономірною. Адже наша політсила працювала не під вибори. А всі п’ять років ми робили конкретні справи. Люди це бачили. Робота була системною і продуктивною. Ми допомагали освіті, медицині, ремонтували дороги, будували дитячі майданчики, допомагали конкретним людям у лікуванні тощо. Навіть допомагали погорільцям відбудовувати житло. Не думаючи при цьому про рейтинги та піар.

Ми завжди були там, де потрібна допомога і турбота. Захищали фермерів від рейдерства, свавілля чиновників, наші депутати з трибун ратували за справедливість, прозорий розподіл бюджетних коштів. Інакше й бути не могло. Адже ми не просто «черкащани» за назвою партії, а за духом і суттю. Це – наша рідна земля, наш рідний край. І всі ми прагнемо, аби кожному з наших земляків жилося тут комфортно і заможно. Черкащина точно буде з «ЧЕРКАЩАНАМИ», а ВО «ЧЕРКАЩАНИ» з Черкащиною і кожним її жителем.

За інформацією Черкаської обласної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x