Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Сьогодні Овнам протипоказана ізоляція. Їм варто користуватися можливістю поспілкуватися з різними людьми і почути нові думки, зокрема, критичні. Під час цього форма спілкування повинна залишатися вільною. Навіть якщо ви заздалегідь домовилися про зустріч з друзями, зірки не радять планувати конкретні заходи: у цей день краще слідувати плину подій і колективному настрою.

 

Телець

Сконцентруйтеся на нових ідеях і планах, інакше вам стане нудно на роботі та в стосунках. Негативні емоції стримуйте і не кривдьте близьких різкими словами. Конфліктні моменти обов’язково обговорюйте і, якщо потрібно – поступайтеся в дрібницях, це допоможе виграти в цілому. У вівторок можливий аврал на роботі, тому вечір проведіть вдома і добре відпочиньте.

 

Близнюки

Близнюки можуть присвятити цей день загальному розширенню кругозору. Це заняття особливо актуальне, якщо планується переїзд в іншу країну, отримання вищої освіти, фундаментальне дослідження, довга подорож. Не варто уникати неприємних тем і читання критичних відгуків: що більше ви дізнаєтеся про «підводні камені» на самому початку, то легшим і вдалішим буде наступний крок.

 

Рак

У вівторок Раки можуть бути готовими до загального визнання і компліментів з боку начальства і колег, а також членів сім’ї. Ви чарівні і працелюбні романтичні й натхненні. В особистому житті  також все відбуватиметься якнайкраще – чого ще бажати? Хіба що побільше грошей, однак зорі віщують, що згодом ваш дохід збільшиться.

 

Лев

Зірки подарують Левам шанс, щоб вирішити головну проблему, яка мучить вас вже не перший рік. Але вихід із ситуації представникам знаку підкаже доля і результат буде позитивним.  Тиждень в цілому буде цікавим і вас чекає незабутнє побачення. Також ви відчуєте, що кохаєте та кохані. Просто довіртеся долі та зрозумієте, що все налагоджується і починає набувати нового сенсу.

 

Діва

Хороший період для реалізації офіційних зустрічей, розмов зі спонсорами, урочистих прийомів. Ловіть випадок, дійте – і вам посміхнеться фортуна. Ідеї та інформація, які ви використовуєте, і діяльність, в якій ви будете брати участь, спричинять швидкий прогрес. У цьому вам допоможуть емоційна стриманість та далекоглядність. Можливо, із деякими партнерами відносини закінчаться, але завдяки цьому, у ваше життя прийдуть нові люди.

 

Терези

На вас чекають неймовірні події, які кардинально змінять сприйняття світу. Представники знаку зустрінуть кохану половинку або отримають пропозицію руки та серця. Будьте впевнені – ваш вибір буде правильним. У роботі очікуйте успіх і солідний прибуток, а сфера діяльності стане більш цікавою. Докладіть зусиль, щоб змінити недоліки на переваги. Об’єктивна оцінка допоможе Терезам досягти поставлених цілей.

 

Скорпіон

Внутрішньо ви дуже напружені. Зірки радять обов’язково знайти спосіб розслабитися. На роботі ви «гучно» заявлятимете про свої амбіції. Намагайтеся бути першими та кращими у професійній сфері. Якщо у стосунках з коханою людиною останнім часом відбуваються конфлікти, то обговоріть ці проблеми за смачною вечерею. Ретельно обдумайте, що ви хотіли б змінити. Це дозволить вам зблизитися.

 

Стрілець

Для Стрільців настав час відпочити та відновити сили. Довіртеся інтуїції і не ризикуйте без необхідності. Друга половина дня сприяє будь-яким починанням, які ви реалізуєте з власної ініціативи. У цей період астрологи рекомендують зробити деякі корективи щодо свого іміджу: оновіть гардероб та змініть зачіску. Також цей тиждень – чудовий час для великих покупок, адже стартує «Чорна п’ятниця».

 

Козеріг

Козерогам сьогодні планети рекомендують добре відпочити та зайнятися улюбленою справою. Краще забути про планування, контроль чи необов’язкові покупки. Ви можете безцільно гуляти вулицями протягом дня чи скролити стрічку в соцмережах. Водночас, представники знаку повинні зацікавитися подіями, які перебувають в полі їхнього зору.

 

Водолії

Новий день для Водоліїв обіцяє відсутність переживань і хвилювань. На роботі все минатиме спокійно, а ви будете сповнені енергії та натхнення. Із середини доби зорі віщують вам початок нового періоду. У професійній сфері ви отримаєте шанс засвідчити кваліфікацію найвигіднішим чином. Керівництво оцінить ці старання, що призведе до підвищення або премії.

 

Риби

Сьогодні Риби почнуть працювати над своїми слабкими сторонами. Не затягуйте час, а нарешті почніть займатися спортом чи запишіться на курси англійської мови. У середині дня вас чекає приємна новина від керівництва. Ймовірно, звістка стосуватиметься вашого прибутку. Наприкінці доби Риби будуть випромінювати позитив, і ніхто не зможе зіпсувати їм настрій.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x