Сергій Сергійчук прокоментував ситуацію з ТЕЦ та інформаційні атаки

Сергій Сергійчук прокоментував ситуацію з ТЕЦ та інформаційні атаки

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Сергійчук поінформував, що позиції щодо зменшення тарифів на теплопостачання для черкащан залишилися незмінними. Про це йдеться в його телеграм-каналі.

Як наголосив очільник ОДА, тариф має бути прозорим і люди, які сплачують платіжки, повинні знати, з чого цей тариф сформований. Це – практика цивілізованих країн, якою ми прагнемо бути.

– Попри інформаційні атаки, які спрямовані проти ініціатив зменшити тарифи на теплопостачання для черкащан на 20%, ми своєї позиції не змінюємо! Проте орендарі Черкаської ТЕЦ через анонімні телеграм-канали і залежні ЗМІ намагаються подати громадянам цю історію, як «спробу рейдерства ТЕЦ». Адже жодне авторитетне ЗМІ, яке відповідає за свої слова, не друкуватиме відвертої брехні, розповсюджуючи нісенітниці про «особисті інтереси» і про «спроби рейдерства». Відповідно до Законів України, майно Черкаської ТЕЦ є власністю держави! ПрАТ «Черкасихімволокно» його лише орендує. То ж про яке рейдерство може йти мова? – зауважив Сергій Сергійчук.

За його словами, йдеться лише про безконтрольне і неефективне використання фінансових і матеріальних ресурсів ТЕЦ в інтересах їхніх орендарів.

–  І доказом того, що наші вимоги справедливі, є наявність п’яти кримінальних проваджень ГСУ Нацполіції та СБУ: зокрема, щодо фактів крадіжок в особливо великих розмірах посадовими особами ПАО «Черкаське хімволокно», штучного завищення затрат під час доставки вугілля з-за кордону, а також фінансуванні терористичних організацій так званих ЛНР-ДНР, – сказав очільник ОДА.

В ОДА коментують, що всі твердження базуються лише на фактах та реальних відкритих кримінальних провадженнях, інформація про які є у відкритих джерелах.

– Ми – за законність на всіх рівнях. І якщо наші дії викликають такий шалений інформаційний спротив – значить ми на правильному шляху! –додав Сергій Сергійчук.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x