В області пацієнт із ножем напав на медиків швидкої

В області пацієнт із ножем напав на медиків швидкої

Хлопець, який порізав собі руку ножем, напав на бригаду швидкої. Інцидент трапився в селі Веселий Хутір, що на Чорнобаївщині, 21 грудня. Про це повідомляє речниця Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

До диспетчерської екстренки надійшов виклик про те, що 20-річний хлопець порізав вени та втратив свідомість. На допомогу виїхала бригада швидкої.

Біля будинку медики швидкої побачили двох чоловіків. Вони тримали попід руки хлопця, який нібито втрачав свідомість. Друг та брат пояснили, що пацієнт неспокійний та самотужки завдав травми ножем.

У салоні швидкої медики оглянули хлопця, який перебував у свідомості. Перепевнившись, що життєві показники в нормі, лікарка та фельдшерка промили рану на руці та наклали бинт. Коли зібрались зробити укол та їхати до лікарні, аби накласти шви, хлопець різко встав, витягнув ножа та сказав, що зараз поріже собі руки.

Медики почали заспокоювати пацієнта, але той направив ножа на них. Обидві жінки вибігли з автівки та натиснули кнопку тривоги. До них підбіг водій, але ні на вмовляння, ні на розмови пацієнт не йшов.

Вибігши із салону, хлопець почав грубіянити, уживати нецензурну лексику та кинувся до водія з кулаками. Опісля того, як на місце події приїхали правоохоронці, медики написали заяву до поліції.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x