Валерій Данилевський: «У подарунки завжди намагаюся вкласти увагу, почуття, емоції»

Валерій Данилевський: «У подарунки завжди намагаюся вкласти увагу, почуття, емоції»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проект, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Депутат Черкаської обласної ради Валерій Данилевський ‒ про захист кандидатської дисертації, рибацькі трофеї та бажання під бій курантів.

 

 

Назвіть три головні події 2020 року.

‒ Перше: мій син Святослав успішно закінчив третій і перейшов у четвертий клас. Друге: завдяки наставництву доктора історичних наук, професора Валентина Лазуренка я захистив кандидатську дисертацію. Третє: виборці Золоніського (Золотоніського, Драбівського, Чорнобаївського) району довірили мені представляти їхні інтереси у обласні раді.

 

 

– Які найпозитивніші спогади пов’язані з 2020 роком?

‒ Майже всі найпозитивніші спогади цього року так або інакше пов’язані з найголовнішими подіями. Окремо можу додати лише два рибацькі трофеї: щука на 4 кг і судак на 3.5 кг. Незабутні враження!

 

 

Що було найнеприємнішим у році, що минає?

 ‒ Найнеприємнішим спогадом є вітання працівників ОДА з Різдвяними святами одним із чиновників. Суть зводилася до одного: «Я вас усіх буду чимдуж нагинати, а вам бажаю стресостійкості, щоб цей рік пережити». Для мене, людини, яка глибоко шанує Різдво як родинне свято, такі «вітання» м’яко кажучи є неприйнятні.

 

– Який найбажаніший подарунок ви отримували або хотіли б отримати?

Усім рідним, друзям, близьким, колегам у новому році хочу побажати міцного здоров’я, родинного затишку, спокою на Душі, миру в Серці і нашій країні. Бажаю, щоб мріяли, творили, хотіли, отримували яскраві враження, сподівалися, рухалися до мети. І найголовніше ‒ любові! Любити і бути любимими. А Ангел-охоронець на плечі нехай ніколи не дрімає!

 

 

– Чи загадуєте ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювалися вони? 

‒ Із маленького традиційно люблю загадувати бажання під бій годинника. Можливо віра в чудо спонукає активніше рухатися до своїх бажань, а можливо Небесний портал у цей час завжди відкритий, але майже всі ці бажання збуваються. Інколи звісно не за один рік, але якимось чудовим способом вони матеріалізуються.

 

 

– Що б ви побажали друзям, рідним та колегам на Новий рік?

‒ Майже ніколи «під ялинку» не отримував дорогоцінних подарунків. У цьому ритуалі головне традиції. У подарунки завжди намагаюся вкласти (так і отримати) увагу, почуття, емоції.

 

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x