Олександр Радуцький: «Найприємніша подія цього року – народження доньки»

Олександр Радуцький: «Найприємніша подія цього року – народження доньки»

На порозі – новий 2021 рік. Чим же запам’ятався непростий 2020-й і які сподівання покладаємо на найближчий час? «Нова Доба» розпочинає передсвятковий проєкт, аби підбити підсумки року разом із відомими черкасцями.

Депутат Черкаської обласної ради, фракція «Європейська Солідарність» Олександр Радуцький – про пандемію, вибори, а також особисту радість – народження доньки.

Назвіть, будь ласка, три головні події 2020 року.

– Однозначно, це пандемія коронавірусу. По-друге, якщо в політичному плані, то, мабуть, це вибори Президента Америки і Білорусі, а також місцеві вибори. Найприємніша особиста подія цього року – народження доньки.

Що було найнеприємніше в році, що минає?

– Найбільш негативне – це втрата близьких друзів. На жаль, багато хороших знайомих померли від коронавірусу.

Який найбільш пам’ятний подарунок Ви отримували, чи хотіли б отримати?

– Мабуть, найбільш пам’ятний подарунок був у дитинстві – хокейна клюшка «Мукачево». А зараз немає якихось конкретних бажань, адже в мене, у принципі, усе є. Найголовніше, щоб близькі були здорові.

Чи загадуєте Ви бажання в новорічну ніч і чи здійснювалися вони?

– Звичайно, цього року, коли сидітимемо з родиною за столом, то обов’язково загадаємо. Раніше всі бажання завжди здійснювалися. Коли я їздив в Ізраїль і був біля Стіни плачу, то залишив записку із бажаннями. І обидві вони реалізувалися.

Щоб ви хотіли побажати черкащанам на Новий рік?

– Кохання знайдеться, гроші зароблять, друзі з’являться. Але все буде відбуватиметься за однією умовою: коли людина буде здорова. Тому хочу побажати всім міцного здоров’я.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x