Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

На горизонті видніється грандіозне свято. Цей чудовий момент, коли ви з головою поринаєте у щасливе небуття і кайфуєте у товаристві близьких за духом людей протягом тижня, а може й більше. Овнам хотілося б, аби цей щасливий час тривав вічність.

 

 

Телець

Нарешті настав час наведення ладу: у голові, помешканні, стосунках. Навіть, якщо вам ніколи було прибрати до Нового року, то зараз усе вдасться. Адже зірки активно посприяють, щоб у Тельців з’явилися час і натхнення, позбутися зайвого.

 

 

Близнюки

Зовсім несподівано можуть трапитися любовні пригоди. І це буде настільки вражаюче, що ви ладні повірити у дива. Адже Близнюки пересвідчаться, що ідеальні партнери, які вас розуміють і готові терпіти усі ваші вибрики таки існують.

 

 

Рак

Свята дозволять Ракам зануритися у ностальгію і побути трохи дитиною. Можливо, ви відвідаєте батьків чи родичів, передивитеся старі фото, які подарують представникам знаку приємні спогади.  Ракам захочеться відтворити щось зі свого минулого. Ну хоч сніжинки із паперу повирізати або пригадати дитячі мрії.

 

 

Лев

Поки там нагорі вирішують: відпочивати нам чи працювати, ви плануєте все ж трудитися. Бо ці функції  ніхто за Левів не виконає, та й гроші заробляти треба. Тож день буде сповнений робочим настроєм, однак увечері представники знаку влаштують справжній релакс і переглянуть улюблений серіал.

 

 

Діва

Дівам є чим пишатися, адже всіх вражають ваші попередні здобутки. Тож ви маєте повне право відсвяткувати не лише низку різдвяно-новорічних свят, але й відзначити перемоги на виробничому фронті. Незабаром настане сприятливий період для нових звершень. Ідеї команди та ваш досвід  сприятимуть реалізації цікавих проєктів.

 

 

Терези

Думи мої, думи… Щось тягне вас на філософські роздуми про те, що як ви сюди потрапили і чого варто очікувати попереду. Словом, Терези активно та ретельно готуються до життя у новому році: щось аналізують, планують та хочуть незабаром втілити.

 

 

Скорпіон

На вас очікує приємний процес отримання та розподілу грошей, який дозволить почуватися впевнено. Скорпіони отримуватимуть кайф від шопінгу та  подарунків, якими ви тішите близьких. Тільки не витрачайте одразу всі кошти, бо хто його знає, як там далі буде.

 

 

Стрілець

Ви стоїте на порозі нових звершень і щасливого життя. І нехай Стрільці крокують без ґрунтовної підготовки і не продумавши певні речі, але зараз головне – рухатися вперед, а опісля озирнутися і діяти відповідно до обставин.

 

 

Козеріг

Поки інші святкують, ви боретеся за своє місце під сонцем і відстоюєте позиції. З одного боку, це не дає вам розслабитись і відпочити, а з іншого – змушує перебувати у тонусі і бути готовими до будь-яких труднощів.

 

 

Водолій

Звідусіль надходять нові пропозиції щодо: роботи, відпочинку, спільних проєктів від старих друзів та нових знайомих. Нині Водолії  дуже затребувані і як фахівець, і  надійний друг, на якого можна завжди покластися.

 

 

Риби

Із початком 2021 року у вас може початися відлік нового життя, хоч представники знаку навіть і не збиралися щось змінювати. Попри те, що Риб усе більш-менш влаштовувало. Але представникам знаку варто завжди бути готовими і до завершення старого, і до початку нового.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x