Кабмін погодив кандидатуру Олександра Скічка на посаду очільника області (ВІДЕО)

Кабмін погодив кандидатуру Олександра Скічка на посаду очільника області (ВІДЕО)

Кабінет міністрів України погодив кандидатуру народного депутату від партії «Слуга народу» Олександра Скічка на посаду голови Черкаської ОДА. Рішення ухвалили під час онлайн-наради щойно.

За словами Олександра Скічка, регіон для нього є рідним, тому хоче працювати задля його розвитку.

–  Регіон для мене є дуже близьким, адже я багато працював на окрузі і знаю про проблеми Черкащини. Я також брав участь у розробці Стратегії розвитку області й мав честь презентувати її громаді та президенту України. У цій роботі закладені основні напрямки розвитку Черкаської області. Першочерговими завданнями, на мою думку, є боротьба з пандемією. Також підготовка до вакцинаціїї населення і проведення роз’яснювальних робіт. Продовження та розширення програми “Велике будівництво”. У межах програми «Зшиваємо країну разом» діяльність Черкаської ОДА має зосередитися на питаннях місцевих доріг, які в плачевному стані, – зауважив Скічко.

За словами кандидата, минулоріч було багато зроблено в межах “Великого будівництва” для ремонту доріг державного значення, але ремонту потребують дорожні шляхи місцевого значення.

–  Важливим для мене також є реалізація реформи адміністративно-територіального устрою. Так само як і в більшості областей України, є проблема із сміттєпереробкою. Регіон має великий туристичний потенціал. На державному обліку перебуває понад 9 тисяч історико-культурних пам’яток. У період пандемії внутрішній туризм активно розвивається, плануємо розробити низку заходів у цьому напрямку, –   додав Скічко.

Як зазначив нардеп, Черкаська ОДА має визначити чіткі заходи, які можна реалізувати протягом 3-5 років.

–  Вони мають відповідати трьом основним стратегічним цілям області: розвиток економіки, розвиток людського капіталу і якість життя. Моя пропозиція відходити від тієї тенденції, яка була раніше. У план заходів вписувалося усе можливо, а потім більшість не реалізовувалося. Впевнений, що ми зможемо конструктивно попрацювати в цьому напрямі. Ми налаштовані на співпрацю. Адже наша ціль – розвиток Черкаської області, –  зауважив Олександр Скічко.

Детальніше у відео (51 хвилина):

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Svitlana

Засідання уважно слухала. Склалося враження добре – конкретно, сучасний рівень, доступно для перегляду.
Сподіваюся, що слова не розійдуться з ділом.
Відносно Олександра Скічко… Молодий, енергійний, відповідна освіта, є бажання працювати, місцевий, комунікабелний… Сподіваюся ЗМОЖЕ стати лідером в
Черкаські й обласній раді . Бажаю УСПІХУ !

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x