На Канівщини в Центрі «первинки» триває реконструкція

На Канівщини в Центрі «первинки» триває реконструкція

Шатровий дах над внутрішнім двором будівлі поліклінічного, приймального відділення та відділення інтенсивної терапії Канівського центру надання первинної медико-санітарної допомоги реконструюють за кошти обласного та місцевих бюджетів, а також із залученням спонсорської допомоги. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної ради.

–Під час робочого візиту на Канівщину поспілкувався із медиками первинної ланки.  Тоді очільниця ЦПМСД Наталія Горьова зазначила, що через відсутність даху над внутрішнім двориком дощова вода потрапляла в підвал і руйнувала приміщення. Їм уже вдалося залучити частину коштів від спонсорів та з місцевих бюджетів на ремонт цього даху, але тієї суми все одно не вистачало і з 2017-го року приміщення почало руйнуватися. Тому зі свого боку пообіцяли фінансування з обласного бюджету, – прокоментував голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Очільниця КНП “Канівський ЦПМСД” Наталія Горьова розповіла, що було дуже важливо у найкоротші терміни доробити дах над двором, адже через вологу тріскалися стіни і згодом нове приміщення могло стати аварійним.

–Коли отримали кошти з обласного бюджету, то негайно почали ремонтні роботи, тож цьогорічний сніг нам уже не довелося виносити відрами. Ми постійно працюємо над покращенням сервісу для людей, беремо участь у різних конкурсах та ґрантових програмах аби залучити додатковий ресурс. Нам дуже приємно, що підтримує також і обласна влада, – додала Наталія Горьова.

За словами Анатолія Підгорного, важливо допомагати тим комунальним закладам, які постійно працюють над вдосконаленням надання послуг громадянам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x