Жоден дитсадок Черкас не обладнаний пожежною сигналізацією

Жоден дитсадок Черкас не обладнаний пожежною сигналізацією

Про неналежний стан пожежної безпеки в навчальних закладах Черкас нагадав представник фракції «ЄС» Сергій Кудактін під час засідання сесії Черкаської міської ради.

– Уже багато разів, на жаль, суспільство збурювала інформація про пожежі з летальними наслідками в навчальних закладах та установах, де перебувають діти, – говорить депутат.

Як повідомив Сергій Кудактін, депутати фракції «Європейська Солідарінсть» у Черкаській міській раді проаналізували, який стан справ щодо наявності пожежних сигналізацій у школах, дитячих садочках та спортивних установах, де навчаються чи займаються діти.

– Інформація, яку ми отримали, просто жахлива! Абсолютна більшість шкіл із 35 та жоден із 53 ДНЗ Черкас не обладнані пожежною сигналізацією! Це означає, що в будь який момент може статися пожежа в школі чи ДНЗ, і діти, вчителі та вихователі опиняться один на один з нею, – зазначив предаставник фракції «ЄС».

За словами Сергія Кудактіна, депутати фракції «Європейська Солідарність» у міськраді ініціюють виділення коштів з бюджету Черкас на 2021 рік та терміновий початок робіт щодо встановлення пожежних сигналізацій у школах, дошкільних навчальних закладах та спортивних установах.

– Прошу надати інформацію про те, в яких школах міста Черкаси вже встановлена пожежна сигналізація та інформацію про те, скільки необхідно коштів для того щоб пожежна сигналізація була встановлена у всіх школах та ДНЗ міста, – зауважив депутат.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x