Студенти ЧДТУ стали переможцями конкурсу «Ярмарка Громадських ініціатив»

Студенти ЧДТУ стали переможцями конкурсу «Ярмарка Громадських ініціатив»

Проєкт студентів факультету економіки та управління Черкаського державного технологічного університету став переможцем Всеукраїнського конкурсу «Ярмарка Громадських ініціатив». Про це інформують на сайті університету.

Студенти кафедри економіки та управління ЧДТУ Ярослав Яшний, Костянтин Сандуца, Анастасія Вакуловська, Ірина Саєнко та Дмитро Михайлусь узяли участь і перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Ярмарка Громадських ініціатив» від ВІ «Активна Громада».

Запропонований студентами проєкт Dream Study Change – створення локації для молоді – території генерування ідей соціальних та бізнес проєктів, реалізовувався під керівництвом завідувача кафедри економіки та управління ЧДТУ, д.е.н., професора Руслана Манна.

– Завдяки таким проєктам ми боремося із пасивністю молоді, допомагаємо їм знайти та реалізувати себе в майбутньому, мотивуємо їх до змін, привертаємо увагу до того, як молодь може розвиватись та змінювати світ навколо себе, формувати ідеї проєктів та успішно їх реалізувати, – зазначив Костянтин Сандуца, засновник Школи успіху.

Захід відбувся, в межах оголошеного конкурсу ВІ «Активна громада Черкас» на чолі з регіональною координаторкою ВІ «Активна громада Черкас», к.е.н., доцентом кафедри економіки та управління ЧДТУ Світланою Кошеленко, що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування, наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Читайте також: Навчально-практичний центр відкрито на базі Корсунь-Шевченківського ліцею

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x