Черкаські патрульні двічі зупиняли п’яного водія (ВІДЕО)

Черкаські патрульні двічі зупиняли п’яного водія (ВІДЕО)

Черкаські патрульні зупинили водія з ознаками сп’яніння, який не мав права керування, сьогодні вночі на проспекті Хіміків. Про це інформує пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Поліція зупинила автомобіль ВАЗ 2109, бо той рухався з порушенням ПДР, періодично виїжджаючи на зустрічну смугу.

З’ясувалося, що водій не має права керування. Крім того, мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Проте за кілька годин інші патрульні зупинили ту ж автівку на вулиці Симиренківська за порушення вимог заборонних знаків. Маючи ознаки алкогольного сп’яніння, від проходження огляду на стан сп’яніння водій категорично відмовився.

На водія вдруге склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та винесено постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Врешті в присутності патрульних водій зачинив авто й направився за адресою проживання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x