Екскурсоводи Черкащини стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу

Екскурсоводи Черкащини стали лауреатами Всеукраїнського конкурсу

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» нещодавно завершився. Він прохожив у режимі онлайн. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної ради.

Екскурсоводи музеїв закладів освіти Черкащини взяли участь у конкурсі. Вони презентували екскурсії:

«Мошногір’я – чарівний куточок Черкащини». Цю природничу екскурсію підготувала школярка Валерія Гуля (керівник Прожога В. М., вчитель біології, керівник музею) Мошнівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Мошнівської сільської ради.

Школярка Єлизавета Скрябіна презентувала військово-історичний проєкт «Зорять з граніту вічні солдати, болями їхніми пам’ять живе»  (керівники: Погорілий Ю. А., директор, вчитель предмета «Захист України», Щекань М. С., заступник директора з навчально-виховної роботи, Поліщук М. В., вчитель історії, керівник музею). Брала участь від комунального закладу «Кам’янський ліцей № 1» Кам’янської міської ради.

«Якщо хочеш змінити світ на краще…почни це роботи з себе! І не завтра, а сьогодні, з цієї хвилини!». Світлана Пилипець підготувала історисну екскурсію. Керівники проєкту: вчитель історії Городиська С. В., керівник музею Проценко М. В.,) Авторської О. А. Захаренка середньої загальноосвітньої школи с. Сахнівка Набутівської сільської ради.

Екскурсоводи з Черкащини стали лауреатами, а Світлана Пилипець здобула третє місце у секції «Історичні музеї» за свою екскурсію: «Якщо хочеш змінити світ на краще…починай  це робити із себе і не завтра, а сьогодні із цієї хвилини».

Підготовку та методичну допомогу для участі делегації Черкаської області здійснював Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x