Борис Мінаєв — другий у системі МОН України за індексом Гірша

Борис Мінаєв — другий у системі МОН України за індексом Гірша

Індекс Гірша професора Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, завідувача кафедри хімії та наноматеріалознавства Бориса Мінаєва зріс на три одиниці за даними агенції Scopus.

За останній рік індекс Гірша науковця зріс із 39 до 42. Нині за цим показником Борис Мінаєв входить у першу п’ятірку науковців закладів вищої освіти України. Про це повідомляють у пресслужбі ЧНУ.

 

— Варто зазначити, що зростання індексу Гірша з одиниці до двох потребує двох нових процитованих статей. А зростання з 41 до 42 вимагає вже 42-ох нових процитованих статей. Тобто зростання h-індексу на одну одиницю має різну вагу в залежності від початкового результату. Нині Борис Мінаєв посідає 2-ге місце за цим показником серед науковців ЗВО України, — розповідає науковий співробітник науково-дослідної частини ЧНУ Наталія Карауш-Кармазін.

Внесок Бориса Мінаєва (h-індекс = 42) разом з іншими працівниками ННЦ фізико-хімічних експериментальних досліджень — Андрієм Гусаком (h-індекс = 25), Глібом Баришніковим (h-індексом = 25), Валентиною Мінаєвою (h-індекс = 20), Наталією Карауш-Кармазін (h-індекс = 13) відіграє важливу роль у підвищенні рейтингу Черкаського національного університету.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x