В області триває підготовка освітніх експертів

В області триває підготовка освітніх експертів

Розпочалося навчання третьої групи освітніх експертів із питань проведення інституційних аудитів. Навчання організоване управлінням Державної служби якості освіти у Черкаській області спільно з КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників». Про це інформують у пресслужбі інституту.

 

Участь у навчанні беруть директори та заступники директорів шкіл області, педагогічні працівники, серед яких також вчителі, які успішно пройшли сертифікацію.

 

Начальниця управління Служби Оксана Компанієць розповідає, що під час навчання учасники оволодіють спеціальними знаннями й уміннями компетентного проведення інституційного аудиту та інтерпретації його результатів на основі сформованих практичних навичок із питань оцінювання якості освітніх і управлінських процесів у закладах загальної середньої освіти, внутрішньої системи забезпечення якості освіти шкіл.

 

Організатори заходу переконані, що отриманий досвід педагогічні працівники зможуть використовувати не тільки під час участі в інституційних аудитах у якості освітнього експерта, а й у власній школі, допомагаючи розробляти внутрішню систему забезпечення якості освіти, беручи участь у проведені самооцінювання.

 

Управління Державної служби якості освіти у Черкаській області звертає увагу, що реєстрація педагогічних працівників на навчання освітніх експертів триває. Щоб зареєструватися, потрібно заповнити анкету за покликанням: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfP3AGDAu659B…/viewform

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x