В області з незаконного обігу вилучили 435 тонн пального

В області з незаконного обігу вилучили 435 тонн пального

Головним управлінням ДПС у Черкаській області протягом березня  2021 року проведено 28 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність із зберігання пального, оптового чи роздрібного продажу пального через мережі АЗС на території Черкаської області. Про це інформують в ГУ ДПС у Черкаській області.

 

За результатами вжитих заходів до cуб’єктів господарювання застосовано 17,9 млн грн фінансових санкцій у вигляді штрафів за порушення вимог Податкового кодексу України.

У ході проведення контрольно-перевірочних заходів працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області спільно з працівниками Головного управління ДФС у Черкаській області з незаконного обігу вилучено 435 тонн пального на суму  9,4 млн гривень.

 

Під час проведення однієї з фактичних перевірок у березні 2021 року працівниками Головного управління ДПС у Черкаській області спільно з працівниками Головного управління ДФС у Черкаській області  встановлено, що службовими особами одного з підприємств на  АЗС в с. Піщане Золотоніського району, здійснювалась реалізація та зберігання паливно-мастильних матеріалів (дизельне паливо, бензин, скраплений газ)  без ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним. За результатами вжитих заходів вилучено 12,5 тонн такої продукції на суму 281,8 тис. гривень. За порушення вимог чинного законодавства суб’єкту господарювання  передбачено штрафні санкції у розмірі 609 тис. гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x