Двоє студентів ЧДБК отримали гранти на навчання в США

Двоє студентів ЧДБК отримали гранти на навчання в США

Двоє студентів Черкаського державного бізнес-коледжу отримали гранти на навчання у США протягом одного року. Про це повідомив директор навчального закладу Олег Куклін.

 

Саме завдяки таким освіченим, активним і цілеспрямованим студентам Черкаський державний бізнес-коледж залишається лідером в Україні із залучення грантів у сфері освіти від наших міжнародних партнерів із США та Європейського Союзу.

Посольство США в Україні (US Embassy, Kiev, Ukraine)  оголосило про конкурсний розподіл грантів серед українських студентів на річне навчання в кращих коледжах своєї країни за новою Програмою CCIP U.S. Department of State.

Два гранти отримали студенти із двох різних закладів вищої освіти Києва, один – Хмельницького, один – Тернополя і відразу два гранти вирішили виділити для студентів ЧДБК.

«Із липня цього року студенти 3 курсу Едуард Задорожній (спеціальність «Інженерія програмного забезпечення») та Вероніка Фалілеєва (спеціальність «Маркетинг») їдуть навчатися до США на один рік, а ми додаємо іще один успішний досвід участі в міжнародних програмах і майже $100.000 грантових коштів. Щиро вітаю Вероніку та Едуарда!» − написав Олег Куклін.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x