У Черкасах викрили мережу гральних закладів (ВІДЕО)

У Черкасах викрили мережу гральних закладів (ВІДЕО)

Поліція затримала групу осіб, яка створила мережу гральних закладів у Черкасах. Вони орендували приміщення й облаштували для здійснення азартних ігор та видачі виграшів учасникам. Зараз слідчі розслідують кримінальне провадження. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Приміщення облаштували необхідною комп’ютерною технікою, а також місцями для паління та бар з алкогольними і безалкогольними напоями.

Організатором грального бізнесу був 35-річний чоловік, який діяв разом із двома іншими особами – 40-річною жінкою та 25-річним чоловіком.

Діяли заклади в закритому режимі з дотриманням суворої конспірації, доступ до ігор могли отримати лише перевірені «клієнти» за попередньою домовленістю з адміністратором.

Правоохоронці провели вісім обшуків у приміщеннях ігрових залів та за місцем проживання фігурантів, де вилучили комп’ютерне обладнання та документи, що підтверджують незаконне зайняття гральним бізнесом, а також 477 тисяч 385 гривень та матеріальні цінності вартістю понад 500 тисяч гривень.

Правопорушникам оголосять про підозру за частиною 3 статті 28 (Вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією) та частиною 1 статті 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Організаторам незаконної діяльності загрожує від 170 до 680 тисяч гривень штрафу без права обіймати певні посади на рік.

Оперативне відео з місця події:

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x