Черкаського крадія ноутбука знайшли протягом дня

Черкаського крадія ноутбука знайшли протягом дня

Працівники міліції протягом дня встановили та затримали крадія ноутбука. За цей час зловмисник встиг продати техніку та витратити кошти. Наразі він затриманий та дає покази, йому загрожує до трьох років ув’язнення.

Про це «Новій Добі» повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції звернувся 33-річний житель Черкас. Чоловік повідомив, що з його помешкання зник ноутбук вартістю близько 4 000 гривень. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Не виявивши слідів злому на вхідних дверях, працівники міліції зрозуміли, що крадіжку скоїла особа, яка має доступ до помешкання. Опитавши потерпілого правоохоронці дізналися, що в нього працює чоловік, який робить в квартирі ремонт. Того ж вечора хлопця розшукали та запросили до райвідділу для дачі пояснень. Під час розмови з працівниками міліції він плутатися в показах, проте згодом у всьому зізнався. Розповів, що увійшовши у довіру до потерпілого, вкрав техніку та поїхав додому. Продавши ноутбук, хлопець сподівався, що господар не дізнається про його вчинок та збирався повернутися доробити ремонт. Кошти отримані за комп’ютерну техніку витратив на свої потреби.

Наразі за цим фактом слідчим відділом Придніпровського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x