Через Черкаську область прокладуть «дорогу єдності»

Через Черкаську область прокладуть «дорогу єдності»

Схід та Захід України планують об’єднати єдиною магістраллю цьогоріч до 30 річниці Незалежності. Протяжність нового автошляху становитиме майже 1400 км. Про це інформує пресслужба ОДА.

Так, фахівці Укравтодору хочуть відремонтувати понад 600 км автошляху у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій областях.

Новий маршрут М-30 Стрий – Ізварине об’єднав дві колишні дороги міжнародного значення: М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине.

Минулого тижня відбулась робоча поїздка директора Департаменту розвитку доріг Андрія Івка та начальника відділу аналізу якості доріг Дениса Дорошенка до Черкаського, Кіровоградського, Дніпропетровського та Донецького регіонів. Спільно з представниками служб автомобільних доріг в областях вони проінспектували перебіг виконання реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів майбутньої дороги М-30 Стрий – Ізварине.

Уже завершили роботи на 7 км у Черкаській області, та відремонтували 45 км у Дніпропетровській області (Криничанський пост – м. Дніпро).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x