Гороскоп від “Нової Доби”

Гороскоп від “Нової Доби”

Овен

Окреслюйте більше цілей, працюйте над самовдосконаленням – і все, що так хочеться, обов’язково трапиться. Ви здатні на все! Знаємо-знаємо, представникам знаку хочеться кохання, тепла та ніжності. Запасіться терпінням і скоро ваше життя зміниться. Зірки обіцяють багато знакових і доленосних подій в другій половині доби.

 

 

Телець

Понеділок варто цілком і повністю присвятити відпочинку. Подорожі, походи в музеї і кіно, посиденьки з друзями – це допоможе розслабитися, відволіктися від рутини та набратися сил для подальшої реалізації задумів. Якщо вірити астрологам, уже наступного місяця ви підкорите новий щабель у кар’єрі.

 

 

Близнюки

Це ваш день, друзі! Представників знаку скрізь супроводжуватиме удача: зірки завзято оберігають Близнюків від невдач і намагаються всіма силами допомогти. Тож не бійтеся планувати те, що давно хотіли, але ніяк не наважувалися: поїздки в далекі країни, зміну роботи, народження дитини тощо. Небесні сили підтримають будь-яке ваше рішення, і будьте впевнені – усе вдасться.

 

 

Рак

Сьогодні Ракам варто розслабитися та не надто виснажувати себе. Спробуйте сконцентруватися на заняттях, що поліпшують настрій, а також заряджають позитивною енергією. Останнім часом ви понаднормово працюєте, тож у понеділок варто трішки зупинитися та позбутися метушні. Наприкінці дня ви чудово проведете час з коханою людиною.

 

 

Лев

Чудовий літній день очікується в Левів, які зможуть нарешті ігнорувати неприємності та насолоджуватися життям. Ловіть моменти, будьте відкритими для світу та не переймайтеся, якщо обставини відбуваються не за планом. Настав чудовий період для перезавантаження, тому не скористатися цією нагодою –  справжній злочин.

 

 

Діва

Доба мине легко й невимушено. У вас нарешті з’явитися шанс трохи відпочити від рутинної роботи, провести час із друзями, родиною та коханою людиною. Добре, якщо ваше дозвілля вдасться організувати самостійно. Влаштуйте пікнік на природі або замовте улюблену страву й запросіть близьких на кіновечір. Вам потрібен такий відпочинок!

 

 

Терези

Терезам астрологи радять узяти невеличкий тайм-аут і перепочити. Вам потрібно трошки розвантажитися та набратися нових сил. Після відновлення до представників знаку прийде свіжа ідея, що допоможе впевнено крокувати кар’єрними сходами. Якщо ви ніколи не займалися йогою, то настав час записатися на курси. Ця дисципліна допоможе Терезам досягнути душевної та фізичної гармонії. За можливості – більше займайтеся спортом.

 

 

Скорпіон

Скорпіони отримують від життя лише те, що наважуються просити. Вірте в себе та власні сили і тоді задумане неодмінно здійсниться. Пам’ятайте, що ви завжди гідні кращого, тож не варто понижувати планку. У другій половині дня зорі радять увімкнути настрій на максимум та не зважати на все, що відбувається навколо. Подумайте, яким би ви хотіли бачити своє майбутнє.

 

 

Стрілець

Настав час відпочити від роботи і поповнити запас позитивних вражень! Найкраще, звісно, вирушити в поїздку з коханою людиною, але якщо на цьому етапі її немає – не турбуйтеся, беріть із собою друзів. Повірте, цю подорож ви згадуватимете ще довго. До того ж спільний відпочинок згуртовує! Друзі та близькі згодом стануть вашою головною підтримкою і опорою, тому бережіть їх.

 

 

 

Козеріг

Ви будете дуже щасливими! Гороскоп для Козерогів обіцяє благополуччя в родині, фінансову стабільність і гармонію в романтичних стосунках. Ви зможете дбати про сім’ю, не завдаючи шкоди кар’єрі. І навпаки… Наступного місяця краще взяти відпустку, вимкнути всі гаджети і як слід розслабитися. Лише відновивши сили та енергію, Козероги продовжать боротьбу за свої мрії.

 

 

Водолій

На початку тижня Водолії будуть сповнені енергії для активних дій. Вам захочеться вийти зі своєї зони комфорту та почати робити те, чим раніше ніколи не цікавилися. Спрямуйте свої бажання в правильне русло. Якщо вам буде важко самостійно з усим впоратися, знайдіть гідного союзника серед друзів чи близьких. Попереду на Водоліїв чекає біла смуга. Готуйтеся до того, що новий тиждень підкине порцію приємних моментів.

 

 

Риби

Риб очікує дуже спокійний та приємний день, коли варто зосередитися на своїх бажаннях та цілях. Астрологи рекомендують представникам знаку відтермінувати справи та взяти паузу. Відпочиньте як слід, наберіться позитивної енергії, а також не забувайте занотовувати всі ідеї. Час для хороших змін настав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x