У Черкасах відбудеться соціальний концерт «Життя без обмежень»

У Черкасах відбудеться соціальний концерт «Життя без обмежень»

Незабутній подарунок для тих, хто живе й працює без обмежень, підготували на концертній івен-арені «SELENA». 1 липня, у середу, тут організовують безоплатний концерт гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ».

 

«Концертна івент-арена «SELENA» організовує соціальний проєкт, у межах якого відбудеться концерт відомого гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ». Це чудовий варіант комфортного відпочинку просто неба неподалік соснового лісу, на свіжому повітрі під хіти улюбленого виконавця. Запрошуємо на благодійний концерт лікарів, рятувальників, полісменів, вчителів, людей із інвалідністю, воїнів АТО/ООС, волонтерів, родини внутрішньо переміщених осіб. Це наша подяка для всіх, хто попри життєві труднощі, понаднормову роботу, щоденний ризик живе на повну! Ми щиро поважаємо вашу життєву позицію, розділяє її з вами, шануємо вас і даруємо цей концерт!», − йдеться у пості на фейсбуці Selena Concert.

 

Збір гостей о 19.00, початок – о 20.00.

Вхід – за запрошеннями. Узяти участь у заході можуть усі, хто належить до спільнот, що зазначені у google-формі. Зареєструватися на захід можна у керівників громадських організацій або в google-формі:

https://docs.google.com/…/1zC3YrfivxIWnhmla7wLMmUG…/edit

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +380976197753

Дістатися до інвент-арени в день концерту тепер можна маршрутним автобусом №26. Він курсуватиме з 17.00 до 20.00 кожні пів години.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x