«Без поразок не буває перемог»: як черкащани відреагували на програш збірної

«Без поразок не буває перемог»: як черкащани відреагували на програш збірної

Збірна України в останньому чвертьфіналі Євро-2020 поступилася одному з фаворитів – команді Англії – та залишила турнір.

Матч закінчився з рахунком 4:0 на користь англійців. Попри поразку, більшість визначає, що для України це історичний момент, адже збірна команда з футболу вийшла в 1/ 4 фіналу Євро-2020 та потрапила у вісімку найкращих команд турніру.

У соцмережах думки вболівальників розділилися. Хтось підтримує збірну, інші – визнають недоліки та неготовність протистояти такому сильному супернику або ж критикує гру українських футболістів. Ми підготували добірку коментарів черкащан щодо матчу.

Голова Черкаської ОДА Олександр Скічко на своїй сторінці опублікував допис підтримки: «Україна в топ-8 найкращих команд Європи! Гідний результат! Браво хлопці! Дякуємо!»

– Без поразок не буває перемог. Дякуємо українській збірній! Дякуємо за емоції! – пише громадська діячка Анжела Котова в фейсбуці.

Черкаський журналіст Сергій Стасько не тішив себе надією на перемогу ще перед матчем, тому й зазначив у дописі, що незалежно від результату, українська збірна все одно переможці. Також він написав, що ця гра нагадує ЧС-2006 – перший міжнародний футбольний турнір.

– Якби не завершився сьогоднішній матч збірної проти Англії – збірній Шевченка слід сказати спасибі. Хоча б за те, що своєю грою вона не залишила байдужих навіть тих, що футбол дивиться в ряди годи. Наші футболісти разом із головним тренером на цьому турніру як на американських гірках – від героїв до ізгоїв, і навпаки, – написав Стасько.

Черкащанин Анатолій Сердюк вважає, що під час матчу з Англією, суперники провели майстер-клас нашій збірній

Черкаський краєзнавець Борис Юхно наголошує, що залишилося питання до Шеви (тренара збірної – Андрія Шевченка) щодо відбору футболістів.

Черкаський депутат Олег Петренко прокоментував матч коротко «No Dovbyk, no party». Зауважимо, що черкащанин Артем Довбик так і залишився на лаві запасних і не вийшов на поле під час матчу з Англією. Хоча передбачали заміну.

Дехто пише, що Україні не потрібен такий футбол. Так висловився черкащанин під ніком Олександр Олександров: «Нам такий футбол не потрібен. Людина яка комплектувала команду скільки років у футболі? Він знав що буде далі? Знав. Як формується команда на початкових стадіях? Прозоро чи наші люди рулять? Не будемо брехати у нас так кругом. Тож наші люди виходять і … грають як вміють. А таланти типу Рональдо, але без протекції, навіть туди не потрапляють. Є два таланти на команду. Але шведи їх покосили. Усі інші – баласт. От баласт і показав реально свій клас гри. Результат позор. А патріотична хвиля Вас змушує їх превозносити. Але ж позор залишається позором. Сухі цифри 4-0».

Команда Саутгейта, до слова, єдина на Євро-2020, що не програла жодного матчу. Україна зустрілася на турнірі з сильним супротивником. Проте емоції, які дарувала команда Шевченка – унікальні. Вони об’єднали українців, адже ці матчі дивилися навіть ті, хто не цікавиться футболом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x