«Кохайтеся, чорнобриві!»: «Ше.Fest-2021» відбудеться в Моринцях

«Кохайтеся, чорнобриві!»: «Ше.Fest-2021» відбудеться в Моринцях

Фестиваль «Ше.Fest.» відбудеться в селі Моринці 21-22 серпня. Про це повідомляють організатори.  

На фестивалі працюватиме більше 10 локацій, спрямованих не тільки на розваги, а й на просвітництво і пропагування здорового способу життя.

Цьогорічним гаслом фестивалю стануть слова з вірша Тараса Шевченка: “Кохайтеся, чорнобриві!”. За словами організаторів, ідея фестивалю полягає в оновленні та популяризації постаті Шевченка. Від початку і донині організатори прагнуть зробити так, щоб Тарас Григорович був завжди модний і актуальний, так само, як і його творчість. “Ше.Fest” – це фестиваль, де кожен може побачити в Шевченкові не лише звичний образ пророка, а бунтаря, неформала своєї епохи і водночас – надзвичайного генія. Українського і сучасного, близького та зрозумілого кожному.

Цьогоріч окрім стандартної музичної фестивальної сцени організатори підготували ніч акустичної музики. Також на гостей чекає просвітницька галявина, де виступатимуть письменники, барди, кобзарі, науковці, талановиті гурти. Зокрема, Брати Капранови, Василь Шкляр, Мирон Гордійчук, Лариса Ніцой, Ярослав Ференчак, Дмитро Лінартович та Сашко Лірник. Дводенну програму локації завершать “Шпилясті кобзарі”.

Проведуть поетичний батл.  Окрім цього, на фестивалі діятиме дитяча галявина, ярмарок та наметове містечко. Гості також зможуть взяти участь у майстер-класах з художнього мистецтва, імпровізації та handmade.

Любителі театральної сцени зможуть побачити прем’єру вистави “Шевченко. Остання любов” драматургині та режисерки Ольги Анненко. Окрім того, для охочих проведуть екскурсії Тарасовими місцями.

На головній музичній сцені виступатимуть гурти Go-A, Зграя, Нумер 482, ОТ VINTA, Banderas BLUES BAND, KALUSH, Один в Каное, Тінь Сонця.

Організатори зазначають, що одна із цілей фестивалю – навчити молодь відпочивати тверезо. Саме тому в дні “Ше.Fest’у” в Моринцях заборонено продавати та вживати алкогольні напої.

Вхід безкоштовний.

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x