Суд заборонив діяльність одного із золотоніських підприємств

Суд заборонив діяльність одного із золотоніських підприємств

Черкаський окружний адміністративний суд тимчасово заборонив діяльність ТОВ «М’ясопромторг». Як повідомили в Держекоінспекції, на підприємство упродовж років скаржилися жителі Золотоніщини.

За інформацією Держекоінспекції, діяльність «М’ясопромторгу» тимчасово припинили через те, що підприємство виробляло м’ясо свійської птиці з порушенням вимог природоохоронного законодавства, забруднюючи земельні ресурси й повітря.

Під час планових та позапланових перевірок інспектори виявили порушення, відповідальних посадових осіб підприємства притягували до адміністративної відповідальності. Неодноразово видавали приписи на усунення виявлених порушень.

Забруднення землі стічними водами ТОВ «М’ясопромторг» призвели до збитків довкіллю в понад 109 тисяч гривень. Наразі подано позов на стягнення цієї суми з підприємства.

Держекоінспекція спрямувала до суду матеріали перевірки за 2020 рік, що засвідчують викиди забруднень у повітря за відсутності дозволу.

Рішенням Черкаського окружного адміністративного суду 17 серпня 2021 року діяльність підприємства тимчасово зупинено до усунення всіх порушень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x