На черкаській сцені зустрінуться відомі танцівники України та Грузії

На черкаській сцені зустрінуться відомі танцівники України та Грузії

Ансамбль ім. Вірського vs ансамбль Руставі зустрінуться на танцювальному рингу в танцювальному двобої, аналогів якому не знайти в жодній країні світу!

 

Дві неперевершені глиби танцю – Національний заслужений академічний ансамбль танцю України ім. Павла ВІРСЬКОГО і Державний Академічний ансамбль народної пісні і танцю Грузії «РУСТАВІ» зустрінуться 8 жовтня на танцювальному рингу!

Так, це буде справжній бій! Радше батл, якому позаздрять «Танці з зірками».

Градус події – на межі!

Чотири роки тому ВІРСЬКИЙ VS РУСТАВІ вже зустрічалися на одній сцені й підкорили глядачів своїм шоу. Після безпрецедентного успіху, за вашими численними проханнями ми вирішили це повторити. Але змагання відбудеться вже з новою силою. Будуть нові танці, нові костюми і нові номери.

Ви побачите все: силу, пристрасть, потужний ураган емоцій… І все заради того, щоб показати вам блискучу майстерність і оригінальну інтерпретацію національних танцювальних стилів своїх країн: УКРАЇНИ ТА ГРУЗІЇ!

Ви готові до такої масштабної події? Якщо так – тоді повідомляємо, що на сцені для вас танцюватимуть 52 українські й 50 грузинських артистів! І ще: ці хлопці не страхують ноги, не придумують про себе легенд, як багато їхніх колег. Вони просто танцюють так, що слова зайві. Залишаються лише емоції.

Заінтриговані? То ж приходьте і відчуєте всю велич двох грандіозних танцювальних ансамблів світу!

 

8 жовтня, 19.00, Палац культури «Дружба народів», танцювальний батл: ансамбль ім. Вірського vs ансамбль RUSTAVI.

Квитки – в усіх касах міста та на сайті kvartal-concert

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x