Понад 40 туристичних об’єктів Черкащини можна відвідати онлайн

Понад 40 туристичних об’єктів Черкащини можна відвідати онлайн

Віртуальний тур Черкащиною презентували в межах проєкту із цифровізації 14 вересня. До переліку ввійшло понад 40 туристичних об’єктів області. Про інформує пресслужба ОДА.

Так, команда сертифікованих фотографів та місцевих експертів «Google» відзняла понад тисячу панорам і декілька десятків турів на Черкащині. Також фахівці оцифрували 200 км у форматі StreetView.

Оцифровані локації отримали понад 250000 переглядів. Охочі можуть відвідати онлайн: Корсунь-Шевченківський державний історико-культурний заповідник, парк «Софіївка», Буцький каньйон, Тарасову гору та резиденцію Богдана Хмельницького в Чигирині тощо.

– Окрім цифровізації туристичної сфери Черкащини зараз ми впроваджуємо низку проєктів: телемедицину, створюємо зручну та безпечну електронну інфраструктуру, інклюзивні сервіси для жителів області та лобіюємо цифрові освітні проєкти, – зазначив голова ОДА Олександр Скічко.

Ідею реалізували за підтримки Міністерства цифрової трансформації України, «Digital Cherkasy», компанії «Google Україна», Черкаської ОДА та міськради.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x