Черкащанину, який побив мачуху, загрожує вісім років ув’язнення

Черкащанину, який побив мачуху, загрожує вісім років ув’язнення

Черкащанину, який побив мачуху, обиратимуть запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Інцидент стався в Тальному 25 вересня. Про це інформує пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Медики Тального повідомили правоохоронцям, що в лікарню госпіталізували 58-річну жінку. Вона перебувала без свідомості та мала сильні побої на тілі. Поліцейські прибули за адресою проживання потерпілої. Слідчі встановили, що тальнівчанку побив 28-річний названий син.

Вони разом випивали, а потім виник конфлікт. У результаті чоловік завдав мачусі кілька ударів ногами та руками. Після тілесних ушкоджень жінка чотири дні була вдома та не зверталася за допомогою. Про інцидент вона нікому не повідомляла, аж поки їй зовсім не стало зле. Постраждалій викликали швидку й зараз жінка перебуває в медичному закладі. 28-річного правопорушника затримали.

Слідчі Звенигородського районного відділу поліції, за процесуального керівництва окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звернулися до суду з клопотанням про обрання фігуранту запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x