Поліцейські затримали черкащанку, яка робила “закладки”, за допомогою чат-боту

Поліцейські затримали черкащанку, яка робила “закладки”, за допомогою чат-боту

Черкаські поліцейські за допомогою чат-боту @StopDrugs0472 затримали черкащанку, яка робила закладки.  Інцидент стався в провулку Будівельному 8 листопада. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

До чат-боту надійшло повідомлення про те, що черкащани побачили жінку, яка робить закладки. Користувачі зазначили адресу, за якою прибув екіпаж Черкаського районного управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили та затримали 19-річну черкащанку. Вона мала кілька десятків полімерних пакетиків для закладок, 36 поліетиленових згортків з марихуаною та 34 згортки з амфетаміном. Слідчо-оперативна група вилучила речові докази та скерувала їх на експертне дослідження.

Правопорушницю затримали відповідно до статті 208 КПК України. Відомості за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x