Черкащинин вдарив знайомого викруткою та викрав його авто

Черкащинин вдарив знайомого викруткою та викрав його авто

Правоохоронці затримали черкащанина, який скоїв напад на знайомого та викрав його авто. Інцидент стався на вулиці Успенській в Умані 10 листопада. Про це поінформували в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

До поліції звернувся постраждалий та повідомив, що 38-річний уманчанин вдарив його викруткою по голові та завдав тілесні ушкодження. Після цього правопорушник викрав Daewoo Lanos та зник у невідомому напрямку.

На місце події прибули співробітники реагування патрульної поліції та оперативники карного розшуку Уманщини. За допомогою камер відеоспостереження,  правоохоронці встановили, що автомобіль перебуває на вулиці Незалежності. Чоловіка, який вчинив правопорушення, затримали в процесуальному порядку.

Нині слідчі поліції Уманщини розслідують кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомили про підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x