У нетверезної черкащанки забрали одномісячне немовля (ФОТО)

У нетверезної черкащанки забрали одномісячне немовля (ФОТО)

Правоохоронці забрали одномісячну дитину в черкащанки, яка неналежно виконувала батьківські обов’язки. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.  

До поліції 19 листопада звернулася 61-річна жінка, яка повідомила, що її 30-річна донька неналежно доглядає за новонародженою дитиною. За словами заявниці, мати немовляти щодня перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

За адресою виклику прибули співробітники ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції, а також працівники соціальної служби у справах дітей та патрульні.

Фахівці почули дитячий плач із квартири, але двері ніхто не відчинив. Правоохоронці встановили та викликали на місце співмешканця жінки, який мав доступ до оселі.

У помешканні правоохоронці виявили жінку, яка у стані алкогольного сп’яніння спала на дивані та не реагувала на крик одномісячної дитини. Поліцейські спільно з працівниками соцслужби ухвалили рішення вилучити немовля передати до медичного закладу. Нині життю хлопчика ніщо не загрожує.

Щодо матері ювенальні поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування).

Також правоохоронці склали матеріали за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні порушення.

Нині працівники Черкаської служби в справах дітей готують документи до суду, аби позбавити матір батьківських прав.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x