Поліцейські Черкащини відкрили понад сотню кримінальних проваджень

Поліцейські Черкащини відкрили понад сотню кримінальних проваджень

Поліцейські зареєстрували 105 кримінальних порушень на Черкащині протягом 10 місяців. Із них у 102 справах – завершили досудове розслідування. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Із початку цього року правоохоронці депортували трьох іноземців до країн їхнього походження. Їм заборонили в’їжджати в Україну протягом п’яти років.

Окрім цього, працівники відділу спрямували 7 подань до Управління Державної міграційної служби в Черкаській області щодо скасування посвідок на проживання, що видали іноземним громадянам.

Загалом поліцейські відкрили кримінальні провадження за чотирма статтями, як-от:

98 за статтею 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України;

1 провадження за статтею 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України;

1 провадження за статтею 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України;

2 провадження за статтею 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x