У Черкасах чоловік влаштував стрілянину серед вулиці

У Черкасах чоловік влаштував стрілянину серед вулиці

За незаконне поводження зі зброєю черкащанину загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Йому вже обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

9 грудня орієнтовно о 7 ранку до поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що невідома особа з пістолета стріляє в бік статуеток пішоходів на вулиці Героїв Майдану. Очевидці детально описали правопорушника, який втік у невідомому напрямку.

Негайно на місце події виїхала група швидкого реагування батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області.

Спецпризначенці відразу почали відпрацьовувати місце події та сусідні вулиці. Увагу правоохоронців привернув підозрілий чоловік. Його зупинили для перевірки.

Під час поверхневого огляду у 52-річного черкащанина виявили та вилучили пістолет та три набої до нього. Речовий доказ направили на експертизу.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку. Причини свого вчинку він пояснити не зміг.

 

За вказаним фактом слідчі відділу Черкаського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Наразі, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Слідство триває.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x