Команда Черкаського національного перемогла у всеукраїнському конкурсі

Команда Черкаського національного перемогла у  всеукраїнському конкурсі

Онлайн-захід «Музика та культурна дипломатія» у межах проєкту «Європейські цінності та культурна дипломатія: молодіжні зустрічі» відбувся нещодавно. У ньому взяли участь студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Про це йдеться на сайті установи.

Захід мав на меті актуалізувати знання про використання музики як засобу культурної дипломатії та інструмента формування позитивного бачення країни на міжнародній арені. Також у межах події відбулася дискусія експертів. Їхній досвід і наукові напрацювання, розвиток практичних навичок, застосування інструментарію культурної дипломатії сприятимуть створенню сталого діалогу в межах національного, регіонального та європейського простору.

До обговорення проблеми використання музики як засобу культурної дипломатії, окрім вітчизняних, доєдналися студенти та викладачі провідних ЗВО Грузії та Молдови.

У межах зібрання підбили підсумки конкурсу аматорського відео «Музична візитівка країни і рідного краю: як через музику/пісню розповісти про свою країну за 5 хвилин».

Студенти  ННІ міжнародних відносин історії та філософії Черкаського національного університету, які  є партнерами  проєкту «Європейські цінності та культурна дипломатія: молодіжні зустрічі» і  учасниками конкурсу, посіли перше місце, набравши 41.7 % голосів уболівальників та 100% підтримку журі конкурсу.
Організаторами заходу є Наукове товариство історії дипломатії та міжнародних відносин, Фонд Ганнса Зайделя в Україні в партнерстві з Державним підприємством «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» та Інститутом історії України НАН України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x