На одному з маршрутів у Черкасах змінили перевізника

На одному з маршрутів у Черкасах змінили перевізника

Виконавчий комітет ухвалив рішення про дострокове розірвання в односторонньому порядку договору на перевезення автомобільним транспортом на автобусному маршруті №33 «Річковий вокзал – вул. Руставі». Про це інформують у Черкаській міській раді.

Як пояснив заступник директора департаменту ЖКК Андрій Наумчук, ДП «Чарз Авто», з яким був підписаний договір, порушило декілька його пунктів. А саме:

– впродовж одного місяця з моменту підписання договору за власні кошти обладнати всі автобуси, які будуть обслуговувати маршрут, засобами GPS-моніторингу із забезпеченням безперебійного надання даних та можливістю їх відновлення в разі відсутності GPS-зв`язку, впродовж робочої зміни ТЗ, підключити їх до системи централізованого моніторингу замовника;
– забезпечити належну експлуатацію та постійну роботу встановлених засобів GPS-моніторингу, а також їх ремонт, модернізацію та заміну;
– обслуговувати маршрут автобусами у кількості 8 одиниць.

 

Разом із тим, виконком призначив іншого перевізника на цьому маршруті. Ним стало приватне підприємство «Медіт Сервіс», адже раніше воно посіло друге місце у конкурсі з перевезення пасажирів на маршруті №33. Договір із ПП «Медіт-Сервіс» укладуть із 23.12.2021 до 05.01.2022 року. Після цього буде проведений новий конкурс.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x