В області затримали наркоторговців, які збували метадон по всій Україні

В області затримали наркоторговців, які збували метадон по всій Україні

Правоохоронці затримали вісьмох учасників злочинного угруповання, які продавали важкі наркотики в різних регіонах України. Деякі з них перебували на Черкащині. Про це повідомили в пресслужбі СБУ.

Під час спецоперації в Києві та Уманському районі затримали лідерів та активних учасників групи.

Правопорушники спеціалізувались на продажу оптових партій наркотичного засобу – метадону. «Товар» вони отримували від спільників із-за кордону. За попередньою інформацією, щомісячний прибуток становив понад один мільйон гривень.

Так, учасники угруповання збували наркотики через власну міжрегіональну мережу дилерів. Окрім цього, вони розповсюджували заборонені речовини за допомогою «безконтактних закладок».

Клієнтів зловмисники шукали на спеціально створених інтернет-платформах, а також через представників кримінальних кіл. Гроші від замовників затримані отримували на банківські картки, що були оформлені на підставних осіб.

Після збуту чергової партії наркотиків правоохоронці провели обшуки за місцями перебування організаторів та учасників групи в столичному регіоні, а також в Уманському районі на Черкащині.

Співробітники СБУ виявили:

– партію метадону, що підготували для збуту;

– засоби зв’язку із доказами протиправної діяльності;

– гроші, які отримали злочинним шляхом.

Нині затриманим повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x