Черкащанина підозрюють в умисному вбивстві пенсіонера

Черкащанина підозрюють в умисному вбивстві пенсіонера

Чоловік почав конфлікт із пенсіонером та вдарив його цеглиною по голові. Від заподіяної травми він помер. Інцидент стався в Смілі 4 січня. в Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Очевидці повідомили до поліції Сміли про те, що у провулку Зерова між двома чоловіками відбувається бійка. Правоохоронці оперативно прибули за вказаною адресою проте, на місці нікого не виявили. Тоді обстежили прилеглу територію та у нежитловому будинку знайшли мертвого чоловіка. Він мав травму голови.

Негайно на місце події виїхала криміналістична лабораторія, кінологічна служба та працівники карного розшуку Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами особу зловмисника та його адресу проживання оперативники встановили.

Поліцейські Черкаського районного управління поліції та бійці батальйону поліції особливого призначення затримали 23-річного жителя Сміли вдома, відповідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як з’ясували слідчі, під час конфлікту та бійки, молодий чоловік вдарив 73-річного пенсіонера цеглиною по голові. Від отриманих травм потерпілий помер. Зловмисник затягнув тіло до нежитлового будинку й покинув його там, а сам втік.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Зараз слідчими, за процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x