Правоохоронці склали понад 20 адмінматеріалів у Черкасах

Правоохоронці склали понад 20 адмінматеріалів у Черкасах

Правоохоронці провели профілактичне відпрацювання в Черкасах 7 січня. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

Аби виявити причини й умови, що призводять до вчинення адміністративних і кримінальних правопорушень поліцейські провели профілактичне відпрацювання району «Хімселище».

Дільничні офіцери поліції перевірили 11 людей, які перебувають під формальним та адміністративним наглядом. Правоохоронці провели бесіди, аби особи, яких притягували до адміністративної чи кримінальної відповідальності, у подальшому не вчиняли правопорушення.

Також працівники ювенальної превенції перевірили недобудови та місця скупчення неповнолітніх. Вони поінформували про негативний вплив шкідливих звичок, зокрема, наслідки вживання наркотичних засобів, психотропних речовин, алкогольних напоїв і тютюнопаління.

Загалом під час відпрацювання району «Хімселище» правоохоронці склали понад 20 адміністративних матеріалів.

Довідково: до проведення профілактичних заходів долучилися працівники Управління превентивної діяльності, Черкаського районного управління поліції, роти тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Черкаській області, бійці батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області, поліцейські кінологічної служби та військовослужбовці Національної гвардії України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x