Мініаквапарк і зони барбекю: якою буде черкаська набережна?

Мініаквапарк і зони барбекю: якою буде черкаська набережна?

Робоча зустріч із представниками київської компанії «Transplants» відбулася в Черкаській міській раді. Вони презентували концепцію розвитку та благоустрою черкаської набережної. Про це повідомили в пресслужбі міськради.

Дизайнери пропонують реалізувати кілька локацій. Зокрема, кінологічний майданчик, сучасні дитячі та спортивні майданчики, території для барбекю та пікніків, пляжні зони, мініаквапарк і невеликий зоопарк з авіарієм.

– Ми запропонували ландшафтним дизайнерам долучитися до реалізації найбільших проєктів, які втілюватимуть у межах реконструкції набережної вже в цьому році. А саме: реконструкції парку «Молодіжний», «Європейський» та Долини троянд. Також їх могла б зацікавити співпраця із КП «Дирекція парків» та КП «Благоустрій», до компетенції яких належить утримання рекреаційних зон у Черкасах, – зазначив секретар міської ради Юрій Тренкін.

Представники компанії «Transplants» також поділилися ідеями щодо висадження іменних гайочків, створення байк-парку і сцени для проведення міських заходів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x