Затримали уманчанку, яка збувала метадон через «закладки»

Затримали уманчанку, яка збувала метадон через «закладки»

Поліцейські затримали уманчанку, яка збувала наркотики шляхом «закладок» на Черкащині. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП у Черкаській області.

44-річна  жінка  налагодила схему збуту метадону в Умані.  Поліцейські  провели обшук та вилучили речові докази.  Слідчі  розслідують кримінальне провадження.

– Уманчанка розповсюджувала наркотики шляхом «закладок» по місту. Після грошової оплати вона по телефону повідомляла покупцям місцезнаходження наркотиків, – ідеться в повідомленні.

Під час обшуків за місцем проживання  зловмисниці  поліцейські виявили та вилучили 15 пофасованих згортків з  метадоном. Вага кожного – 0,25 г. Слідчі  направили речовини на експертне дослідження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів)  Кримінального кодексу України. За скоєне  фігурантці загрожує позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x