Житель Драбівщини загинув у боях за Україну

Житель Драбівщини загинув у боях за Україну

Сумна і трагічна звістка знову сколихнула Драбівщину. 8 березня 2022 року у боях за Україну від тяжкого поранення загинув драбів’янин Валерій Білоус. Про це повідомила у себе на сторінці голова Драбівської селищної ради Світлана Орел.

 

Валерій Миколайович Білоус, 1986 року народження, уродженець смт Драбів, служив у військовій частині А0281, 95-ї ОКРЕМОЇ ДЕСАНТНО-ШТУРМОВОЇ БРИГАДИ.

Маючи педагогічний фах, працюючи учителем історії спочатку в Драбівському, потім у Перервинцівському навчально-виховному комплексі, та добре знаючи про доблесні подвиги наших дідів-прадідів, будучи справжнім патріотом, у 2019 році Валерій Миколайович вступив на військову службу до Збройних Сил України за контрактом. Унаслідок ворожого вогню Валерій отримав важке поранення. Захиснику оперативно було надано медичну допомогу та врятувати його життя не вдалося.

Валерій був відповідальним педагогом, стриманим військовим, добрим та щирим другом, а головне люблячим сином та братом, патріотом нашої держави.

“Схиляю голову та низько вклоняюсь батькам Героя Світлані Петрівні та Миколі Григоровичу. Щиро співчуваю рідним братам та сестрі ГЕРОЯ. Нехай добрий світлий спомин про Валерія Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, односельчан, усіх, хто його знав, любив та шанував. Ніколи не пробачимо цього агресору. Ніколи не забудемо!” – написала Світлана Орел.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Руслан

Вічна пам’ять. Земля пухом. Справжній Герой. Загинув за Україну. Співчуття близьким.

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x