Поліцейські затримали черкащанина, який виготовляв наркотичні речовини

Поліцейські затримали черкащанина, який виготовляв наркотичні речовини

Житель Худоліївки у будинку облаштував нарколабораторію. Інформація про це до поліції надійшла 25 березня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Обладнання, речовини та інгредієнти призначені для незаконного виготовлення наркотичних чи психотропних речовин вилучили правоохоронці під час обшуку. Зараз відкрито кримінальне провадження.

 

Працівники Черкаського районного управління поліції провели невідкладний обшук та виявили три пластикові каністри місткістю 20 літрів кожна з вмістом в’язкої рідини жовтого кольору та безбарвної в’язкої речовини, яка відповідно до висновку експерта є прекурсором.

42-річного черкащанина затримали в порядку статті 208 КПК України.

За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України.
Підозрюваному вже обрали запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання терміном на 2 місяці. Йому загрожує позбавлення волі на термін від двох до п’яти років.

Заходи проводилися спільно з Управлінням боротьби з наркозлочинністю ДБН.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x