У Черкасах анонсували скорочення зарплат чиновників

У Черкасах анонсували скорочення зарплат чиновників

Із початку року міський бюджет недоотримав 59 % доходів, порівняно з попереднім. Про це зазначив під час прямого ефіру міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Він зазначив, що місто чекають скорочення видатків. Зараз фінанси отримують критичні комунальні установи, що необхідні для забезпечення життєдіяльності міста. Зокрема, тролейбусний парк, водоканал, теплокомуненерго, Челуаш, Черкаська служба чистоти.

– Потрібно буде проводити непопулярні рішення: скорочення зарплати, скорочення штатної чисельності, відпустки. Я ухвалив рішення надзвичайно скоротити видатки. Нехай вибачають мене працівники Черкаської міської ради, – зазначив Бондаренко та додав, що без такого кроку не можна буде забезпечити нормальну життєдіяльність міста.

Він також закликав бізнес виходити на роботу та пообіцяв йому підтримку, зокрема, зниження податків, але тих, які надходять у міську раду.

Мер Черкас звернувся до власників квартир, які здають їх в оренду, та закликав знизити вартість.

– На сьогодні є мораторій на перевірки. Але перевірки чесного бізнесу, а не спекулянтів і тих людей, які хочуть нажитися. Ми ж знаємо, скільки коштувала оренда квартири до війни в місті Черкаси. Я прошу знизити ціни і спуститися на довоєнний період. Після війни всі, хто здавав, будуть нести відповідальність. Зокрема, дуже жорстку, якщо не будуть нормально себе поводити та платити податків, – зазначив Бондаренко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x