В України заборонили символіку російського нацистського тоталітарного режиму

В України заборонили символіку російського нацистського тоталітарного режиму

Верховна Рада України ухвалила Закон «Про заборону пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії Російської Федерації як держави-терориста проти України, символіки воєнного вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну».

️Основною метою Закону є визнання сучасної росії державою-терористом, а її режиму – нацистським і тоталітарним. Тобто таким, що за своєю суттю і практикою та ідеологічно наслідує націонал-соціалістичний (нацистський) тоталітарний режим, який був у гітлерівській Німеччині.

Також відповідно до законопроєкту:

– засуджується військове вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну;

– забороняється будь-яка пропаганда російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії Російської Федерації як держави-терориста проти України;

– використання символіки військового вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну визнається окремим видом пропаганди російського нацистського тоталітарного режиму, збройної агресії російської федерації як держави-терориста проти України;

– визначається, які зображення є символікою військового вторгнення російського нацистського тоталітарного режиму в Україну. Такою символікою, зокрема, є латинські літери «Z» і «V», які використовують як символи вторгнення в Україну.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x