У Христинівській ТГ з’явилася поліцейська станція

У Христинівській ТГ з’явилася поліцейська станція

У Верхнячці, що на Уманщині, запрацювала поліцейська станція. Вона буде обслуговувати Христинівську територіальну громаду.

 

Нову поліцейську станцію відкрили 18 квітня. На заході були присутні заступник начальника Уманського районного управління поліції Вадим Ясінський, заступник начальника з превентивної діяльності Василь Козиненко, начальник відділу превенції В’ячеслав Петриченко, поліцейські Христинівки та перший заступник голови Христинівської громади Володимир Валюк, а також представники самоврядування.

 

 

Присутні оглянули будівлю та умови в яких нестиме службу поліцейський офіцер громади, старший лейтенант поліції Олександр Скалій. Про це повідомляють у пресслужбі поліції Черкаської області.

 

«Відкриття поліцейської станції відіграє важливу роль у підтримці громадського правопорядку та безпеки місцевих мешканців. Поліцейський житиме та працюватиме тут, даючи можливість людям відчувати впевненість і безпеку у своїй оселі», − зазначив Василь Козиненко.

 

 

Поліцейський офіцер громади Олександр Скалій показав техніку та службовий автомобіль, який обладнаний всім необхідним для забезпечення правопорядку на території обслуговування.

Наостанок представники громади відмітили перші результати роботи поліцейського громади та запевнили, що готові до взаємних дій із офіцером, бо разом – ми сильні та непереможні.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x