72 річницю перемоги над нацизмом відзначили на Кам’янщині

72 річницю перемоги над нацизмом відзначили на Кам’янщині

9 травня 2017 року кам’янчани відзначили 72-у річницю Перемоги над нацизмом у Європі та 72-ї річницю завершення Другої світової війни.

Дорогою ціною заплатив український народ за перемогу у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939−1945рр. Не щезне в пам’яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу. Можна по-різному ставитися до цієї війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя за наше світле майбутнє.

9 травня біля Обеліска Слави відбувся мітинг присвячений 72-ій річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 72-ій річниці завершення Другої світової війни, на якому були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Богдан Солошенко, керуюча справами районної ради Лєна Воробйова, міський голова Володимир Тірон, голова ГО «Кам’янська районна організація ветеранів України» Олексій Засядько, військовий комісар Кам’янського районного військового комісаріату Олег Петров, представники державних установ, організацій, підприємств, громадських організацій, жителі і гості міста.

Організованою колоною люди пройшли вулицею Героїв Небесної сотні по центральній частині міста, тримаючи в руках прапори, вінки та квіти. Присутні вшанувати їх хвилиною мовчання та положити квіти до підніжжя Обеліска. Після мітингу, на центральній площі міста пройшов святковий концерт за участю кращих творчих колективів району.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x