Дитячий будинок сімейного типу із Донеччини шукає житло в Черкаській області

Дитячий будинок сімейного типу із Донеччини шукає житло в Черкаській області

До Гуманітарного центру міста Черкаси приїхала родина із Донецької області. У них 11 дітей. Це дитячий будинок сімейного типу Яни та Віктора із Донеччини.

 

Це була довга і виснажлива дорога. Про неї вагітна матуся Яна згадує неохоче, тільки наголошує – щасливі, що в безпеці та дякує усім, хто допомагав їм врятувати діток!

Історія народження багатодітної родини розпочалася 12 років тому: «Спочатку взяли одну дитинку, потім другу… а, згодом, вже й не рахували. Якщо бачила малечу без мами, позбавлену тепла і сімейного затишку – не роздумувала!»

 

 

Зараз у них 10 діток віком від 1,4 років до 19 років! Ще одна дитинка з ними – це усиновлена її мамою донечка. Адже своїм прикладом Яна і маму мотивувала прихистити – зараз у неї 4 усиновлених діток.

 

– Мама з трьома дітками зараз в Світловодську. Але ми плануємо знайти в селі великий будинок для нас усіх і забрати маму до себе, – ділиться планами багатодітна мама.

 

Власні дітки у пані Яни з’явились значно пізніше. Наразі вона чекає – третє. Але любить усіх своїх сонечок однаково сильно: за розмовою постійно поглядає в телефон і поспішає додому, адже залишила їх удома під наглядом старших.

«Головна проблема для нас – житло. Нас 13 осіб, а ще мама з дітьми. Підшукуємо великий приватний будинок в селі, де могли б розміститися всі разом!», – розповідає батько Віктор.

 

 

Тож в Гуманітарному центрі звертаються до всіх, хто може допомогти знайти родині бажаний будинок.

 

Телефонувати просять до Гуманітарного центру.

 

Гуманітарний центр ЧМР: вул. Благовісна, 170.

Прийом допомоги:

Пн. – Пт.: з 9:00 до 18:00,

Сб.: з 9:00 до 15:00,

Нд. – вихідний.

Телефон для довідок (з 9:00 до 18:00): 098 343 16 46.

 

Читайте нас у телеграмі – Черкаські новини#Нова Доба

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x