Украв гроші та документи із автомобіля: у Черкасах затримали грабіжника

Украв гроші та документи із автомобіля: у Черкасах затримали грабіжника

Гроші та документи правопорушник викрав крізь відчинене вікно в автомобілі. Його затримали оперативники кримінального розшуку. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це інформують в пресслужбі поліції Черкаської області.

До Черкаського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що з його автомобіля невідий украв рюкзак, в якому були гроші у сумі 90 тисяч гривень та документи. Подія сталася 4 серпня, близько 16:00, на перехресті вулиць Надпільної та Новопречистенської.

Правоохоронці опитали потерпілого, ймовірних очевидців та переглянули камери відеоспостереження. Через декілька годин зловмисника вдалося затримати. Ним виявився 35-річний раніше судимий черкащанин. При обшуку в нього знайшли докази крадіжки та частину викрадених грошей, іншу частину правопорушник встиг витратити. Крім того, поліцейські виявили у чоловіка чотири згортки з речовиною білого кольору схожою на амфетамін.

Черкащанина затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури зловмиснику оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За вчинене йому загрожує  позбавлення волі на строк до восьми років. Слідство триває.

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x