У Черкасах відбувся турнір, присвячений пам’яті Ігоря Момота

У Черкасах відбувся турнір, присвячений пам’яті Ігоря Момота

Відкритий обласний турнір з дзюдо «Естафета поколінь», присвячений пам’яті Героя АТО генерал-майора Ігоря Момота серед юнаків та дівчат 2001−2003; 2004−2005 р.н. відбувся у Черкасах 28 травня. Приймав змагання спортивний комплекс «Будівельник», інформують в обласному управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту.

За нагороди турніру боролися понад 200 спортсменів Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Київської областей та м. Київ. Спортсмени змагались у віковій категорії 2004−2005 в 24; 27; 30; 34, 38; 42, в категоріях 25; 28; 32 допускалися дівчата 2006 р.н.

У Черкасах відбувся турнір, присвячений пам’яті Ігоря Момота

Спортсменів привітали заступник голови Черкаської ОДА Костянтин Омаргалієв, заступник міського голови Геннадій Шевченко, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко, голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда, директор ПС «Будівельнк» Світлана Бондар, директор КДЮСШ «Вікторія» Віра Мотріч та інші.

Під час урочистої церемонії відкриття змагань Костянтин Омаргалієв передав вітання учасникам та вболівальникам від голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка і вручив сертифікати на отримання змагальної форми кращим спортсменам області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x